27.04.2024
weather
17°
ANASAYFA EKONOMİ 150 bin TL Evlilik Kredi detayları netleşti! İşte yeni evlenenlere verilecek Kredi'nin detayları

150 bin TL Evlilik Kredi detayları netleşti! İşte yeni evlenenlere verilecek Kredi'nin detayları

Evlenecek gençlere verilecek olan 150 bin TL değerindeki kredinin yakında kullanıma hazır olacağı açıklandı. Evlilik desteği sunacak olan bu kredi ile ilgili bazı önemli detaylar da netleşmeye başladı.
yazar
Haktan Aydın
150 bin TL Evlilik Kredi detayları netleşti! İşte yeni evlenenlere verilecek Kredi'nin detayları

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kabine toplantısının ardından beklenen yeni evlenecek olan çiftlere özel “Evlilik kredisi” hakkında açıklamalarda bulundu. Yılmaz, Aile ve Gençlik Fonu'na ilişkin detayları paylaştı ve bu uygulamanın ilk olarak pilot bölgede başlayacağını, ardından tüm Türkiye genelinde yaygınlaşacağını belirtti. İşte açıklanan detaylar:

Yılmaz, evlenecek gençlere müjde vererek, 150 bin TL değerindeki kredinin yakında kullanıma hazır olacağını ifade etti. Evlilik desteği sunacak olan bu kredi ile ilgili bazı önemli detaylar da netleşmeye başladı. Gençleri evliliğe teşvik etme amacı taşıyan bu krediye dair haber ekibimiz tarafından elde edilen detaylar şu şekilde:

Evlilik Kredisi Detayları:

  • 150 bin TL kredi sağlanacak.
  • Kredi için iki yıl boyunca geri ödeme yapılmayacak.
  • Toplamda 4 yıl vadeli olacak.

Bu şartları taşıyan kredinin, yeni evlenecek gençlere sağlanması bekleniyor. Yaş ve diğer şartlar da kredinin detayları netleştikçe gençlere iletilmiş olacak. Ayrıca, yeni evlenen gençlere verilecek olan kredinin ev kredisi ile devam edeceği de belirtilmiştir. İlk evini alacak olan kişilere uygun şartlarda konut kredisi de sunulacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mevduat faizleri ne kadar oldu? Mevduat faizi tekrar artar mı?

Mevduat faizleri ne kadar oldu? Mevduat faizi tekrar artar mı?